Zumba

Swingend fit blijven, dat is Zumba.

Zumba is een fitnessprogramma geïnspireerd op Latijns-Amerikaanse dansen. Het is ontstaan en bedacht in Colombia door Alberto ‘Beto’ Perez. De naam Zumba komt uit het Colombiaans-Spaans en betekent vrij vertaald snel bewegen en lol hebben. En dat is precies wat onze Zumba lessen zijn. Je bent lekker aan het bewegen op opzwepende muziek zonder moeilijke choreografieën. Hierdoor is het voor iedereen te volgen en heb je een pittige work-out te pakken terwijl je plezier aan het maken bent.

Aanmelden voor gratis proefles

Hoe werkt het?

Zumba bestaat niet uit een cursus. We werken met een strippenkaart. Je kunt dan ook starten wanneer jij wilt. Kun je een keer een lesje niet? Geen probleem. Je mist alleen een leuke work-out.

Kosten

5 strippenkaart € 40
10 strippenkaart € 70
15 strippenkaart € 90

Wanneer geven wij zumba?

Maandag 19.45 uur

Gratis proefles

Twijfel je of Zumba wat voor jou is? Geen probleem. Meld je eenvoudig aan voor een gratis proefles en probeer het eens uit!

Meld je nu aan

Twijfel je of zumba wat voor jou is?

Meld je aan voor een gratis proefles

Je kunt de eerstvolgende maandag om 19.45 uur al terecht voor een proefles.

Pilates

Voor een soepel en evenwichtig lichaam.

Wil jij geen opzwepende Latijns-Amerikaanse beats om je oren geslingerd krijgen, maar wel een effectieve work-out? Dan is Pilates wat voor jou!

Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is.

Het is een effectieve work-out die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een soepel en evenwichtig lichaam te krijgen.

Aanmelden voor gratis proefles

Hoe werkt het?

Met Pilates werken we niet met een cursus maar met een strippenkaart. Je kunt starten wanneer jij wilt. Kun je een keer een lesje niet? Geen probleem. Je mist alleen een leuke work-out.

Kosten

5 strippenkaart € 40
10 strippenkaart € 70
15 strippenkaart € 90

Wanneer geven wij pilates?

Maandag 20.30 uur

Gratis proefles

Twijfel je of Pilates wat voor jou is? Geen probleem. Meld je eenvoudig aan voor een gratis proefles en probeer het eens uit!

Meld je nu aan

Twijfel je of pilates wat voor jou is?

Meld je aan voor een gratis proefles

Je kunt de eerstvolgende maandag om 20.30 uur al terecht voor een proefles.

Ons overige aanbod

Stijldansen

Kom samen met je partner op dansles!

Feesten & partijen

Een sfeervolle grote zaal en een gezellig café